OVER ONS

De ambitie om Apetaminkopen een plek te laten zijn waar iedereen terrecht kan voor voordelige weight gainers.

WIE ZIJN WIJ?

Apetaminkopen biedt een uitgebreid assortiment weight gainers aan van hoge kwaliteit. Onze producten zijn speciaal ontworpen om mensen te helpen bij het bereiken van hun gewichtsdoelen op een gezonde en effectieve manier. Naast onze producten, hechten wij veel waarde aan onze klantenservice en streven wij ernaar om onze klanten tevreden te stellen met hun aankoop.

Onze onderneming is trots op onze sterke groei en wij blijven ons ontwikkelen om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Wij geloven in het bieden van hoogstaande producten tegen een scherpe prijs, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Als klanttevredenheid onze hoogste prioriteit is. Daarom bieden wij onze klanten de garantie: niet goed? geld terug! Dit betekent dat als een klant niet tevreden is met het ontvangen product, wij bereid zijn om het product terug te nemen en het aankoopbedrag terug te storten.

Kortom, bij Apetaminkopen kunt u rekenen op kwalitatief hoogstaande weight gainers tegen een scherpe prijs en een uitstekende klantenservice met de garantie: niet goed? geld terug!

 

WAAROM KIEZEN VOOR ONS?

1

De klant is koning

Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Dit doen wij door oprecht te luisteren naar de wil van klanten. Dus mocht je niet tevreden zijn met het ontvangen product, de levertijd en/of klantenservice, dan zijn wij uiteraard bereid om samen naar een oplossing te zoeken.

2

Altijd voordelig

Naast het aanbieden van hoogstaande kwalitatieve producten, vinden wij het ook enorm belangrijk dat onze producten betaalbaar zijn en blijven. Daarom kiezen wij ervoor om onze prijzen zo laag mogelijk te houden. Tip: houd onze website in de gaten voor voordelige kortingen en acties!

3

Vraag en aanbod

Ons assortiment bestaat alleen uit relevante, originele en effectieve producten om onze klanten te kunnen ondersteunen in hun behoeften. Wij zijn altijd op zoek naar producten, die aansluiten bij de wens van onze klanten. Dus ben je op zoek naar een product en bieden wij het product nog niet aan? Dan horen wij dit graag!

4

Niet goed? Geld terug!

Ben je niet tevreden met je aankoop? Dan zijn wij bereid om het aankoopbedrag terug te storten. Wil je geen geld terug, maar zou je wel graag op een andere manier geholpen willen worden? Ook dan zijn wij bereid om hier samen naar te kijken.